Про он-лайн нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти

02 лютого 2023 року відбулася он-лайн нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, у ході якої розглянуто актуальні питання організації освітнього процесу та підвищення професійної компетентності педагогічних працівників.

Під час наради директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Анна Зражевська ознайомила присутніх з наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022 № 805 «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників» та акцентувала увагу присутніх на особливостях організації і проведення атестації педагогічних працівників та керівних працівників закладів освіти у наступному навчальному році.

Любов Кушнір, консультант КУ «ЦПРПП» зазначила, що з 10 лютого 2023 року розпочинається вибір підручників для учнів та вчителів 1-го класу. Вибір підручників буде здійснюватись також для учнів 5-6 та 10 класів у декілька етапів впродовж лютого-травня 2023 року.

Професійна самореалізація педагогічного працівника є основою якісного освітнього процесу, сприяє впровадженню інноваційних технологій. Тетяна Белей, консультант КУ «ЦПРПП», ознайомила учасників наради з особливостями участі педагогічних працівників у фестивалі «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» та участі учасників освітнього процесу в освітніх проектах. Костишак Я.В., заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «Шевченківський ліцей» розповіла про участь педагогічних працівників ліцею в проекті «Освітній технопарк Харківщини - 2030»

Кiлькiсть переглядiв: 14