Відбулося он-лайн засідання професійної спільноти вчителів предметів мистецької освітньої галузі

19 жовтня 2023 року відбулося он-лайн засідання професійної спільноти вчителів предметів мистецької освітньої галузі. У ході засідання фахівці Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» спільно з учителями образотворчого, музичного мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво» обговорили питання забезпечення якості викладання предметів в умовах дистанційного навчання.

Любов Кушнір, консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» наголосила на особливостях організації дистанційного навчання на мистецтвознавчих уроках у період воєнного стану.

Тетяна Мартусь, керівник професійної спільноти предметів мистецької освітньої галузі, сконцентрувала увагу колег на особливостях викладання предметів мистецтва в контексті «НУШ», проаналізувала зміст модельних програм і підручників даного циклу та акцентувала увагу присутніх на важливості подолання освітніх втрат і розривів з мистецьких дисциплін.

У роботі засідання взяло участь 23 учителів предметів образотворчого, музичного мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво».

Кiлькiсть переглядiв: 8